Станишев: За Борисов лъжите са като добър ден

1

СтанишевЛидерът на БСП Сергей Станишев сподели пред репортери в Народното събрание, че се смял искрено и  от сърце, когато чул изявлението на Бойко Борисов, че съпругата му Моника била наредила  той да бъде подслушван  със СРС.  При това го наредила на дясната му ръка Цветан Цветанов

 „Явно за г-н Борисов лъжите са нещо като „Добър ден”, каза шефът на социалистите. „ Като изявлението на г-н Борисов, едва се сдържах, след което много се смях, при това  от сърце. Аз претендилам, че познавам Моника много добре, мисля си като всеки съпруг, че знам всичко за нея. Чувал съм какви ли не неща, какви ли не  врели некипели, какви ли не, но сега вече  за пъръв път чувам, че тя тайно е едва ли не  главен прокурор на републиката и човекът, който да определя кой да бъде подслушван със СРС.

Това е пълен абсурд, но господинът често говори абсурди и май всички му свикнаха и не им прави впечатление.  Обаче въпреки това искам да припомня, че има сериозни  факти, за които очаквам съдът да даде точни, бързи и  ясни отговори. Оказа се, че по време на Борисов и Цветанов  незаконно и масово са подслушвани политици, журналистии и общественици. Това и Борисов, и Цветанов цяла година  отричаха категорично.  Сега обаче има факти. Има списъци с подслушваните. Има вече и писма-уведомления до тези, които са слухтяни и всеки техен разговор се е записвал. Искам сега двамата да се обяснят в съда и той да се произнесе”, каза Станишев.

И да не прехвърлят вината от болната глава на здравата, защото при правителство на ГЕРБ и вътрешен министър от ръководството на ГЕРБ няма как да се използват работниците и техниката на цяло едно министерство без тяхно знание, като се подслушват техни опоненти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0ORMUQ0IFLw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *