Станишев пак ще става татко, мечтае си за мъжко този път

0

Станишев2Сергей Станишев се изпусна в студиото на „България говори“ и тайната, която криеше, излезе наяве. От известно време се говори, че ще става татко за втори път, но той упорито отбягваше темата.

Но в компанията на още трима мъже, седнали да си говорят за политика, неусетно стана дума за семействата им и той обясни че да чука на дърво, бременността на Моника вървяла нормално и засега всичко било наред. Гостите веднага забравиха за какво са се събрали, поздравиха го и се усмихнаха като врели и кипели в тази работа. Гарелов внезапно каза, че ако е по-млад, щеше да има седем а не само две деца. Станишев, Моника, ДарияМарин Захариев също каза, че има две, но Мартин Заимов удали всички в земята, като сподели, че гледа четири. Две негови и две осиновени.

Станишев се замисли колко има всъщност вкъщи, но не сподели на глас, че у дома са и двете отрочета на Моника от първия брак, така че и при него ще се окажат четири. Бащите се размечтаха и Гарелов едва ги върна на темата, която всъщност обсъждаха. Освен че Моника е бременна, в клюкарските среди се шушука и друго. Ужасния натиск, на който е подложен бъдещия татко от майка си и от тъща си да се ожени. Той подари пръстен на жената, с която живее, но до сватба още не се е стигнало. Медиите писаха, че събитието станало в романтично ресторантче край Сена, но шефът на ПЕС си призна, че го е направил вкъщи, като заспали децата. Той издебнал любимата насаме и официално й предложил да се вземат, като й дал пръстен, който малко й хлопал, та после го стеснявали. Бабите в хор мърморели, че е крайно време да се разпишат в гражданското, защото дъщеря им Дария ще навърши две години през май. Но Моника пък заяви, че не й е първа грижа сватбата, защото подписите не са най-важното в една връзка. Но за да угоди на майка си и свекърва си, ще спази традициите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/20Nkv_Wj91I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *