Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Стани богат“ се връща в ефир благотворително

stani-bogat“Стани богат“ се връща в ефира на Нова тв. На 10 февруари, въпреки слуховете, че предаването е спряно и Ники Кънчев отстранен от него поради това, че се е изчерпал и е станал скучен на зрителите. Той е успял да реанимира проекта, като му е предал социална насоченост.

Мотото на сезона е „Сезонът на професионалистите“, а гости ще бъдат професионалисти в различни области – медици, артисти, спортисти, социолози, психолози, даже и учени, доколкото са останали такива в България. Те ще сядат на стола на късмета по двойки, но дали със собствените си половинки, или с колеги от своята или други области, не е ясно. Двойките заедно ще се опитват да отговорят на въпросите на водещия, като внимават да не се дънят прекалено.

Парите, спечелени с пот на челото няма да отиват у играчите, а ще се дават за благотворителност. Миналата година те се използваха за даване на стипендии на умни деца, които нямат възможност да си платят следването.

Сега проектът се разширява и част от сумата ще е за социално предприемачество, както и да се тълкува това понятие. Ще се финансират идеи на хора в неравностойно положение, които могат да помогнат и осмислят живота и на други хора в същото положение.

Идеята е добра, но веднага тръгнаха слухове, че миналата година бяха спечелени много повече пари, отколкото раздадени. Нова телевизия не дава отчет на зрителите какви пари при кого отиват и затова винаги остават съмнения, че рекламата е голяма, а раздадените пари доста по-малко от обявените. Важното е обаче дейност да се развива. Зрителите се молят да няма поне смс-и, с които да се приканват и те да помогнат.

На фона на благотворителния „Стани богат“ ще тръгне и сълзливият проект на Ани Салич за спасяване на хора в неравностойно положение, а там смс-и задължително ще има.

За пръв път Ники Кънчев няма да води предаването си сам, а ще има помощник и той ще е познато лице от Нова. Оттам пазят името в тайна, но предположенията, че това ще е жена надделяват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *