„Стъклен дом“ и „Забранена любов“ си менкат актьори и сценаристи – с видео

1

domТоп- сериалите на Бтв  и Нова – „Стъклен дом” и „Забранена любов” през новия сезон съвсем ще се омешат. Освен участието на едни и същи актьори, сериозни прилики ще има и в сюжета. Оказва се, че сценаристите се прехвърлили от едната в другата телевизия, което неминуемо довело до объркване на идеите им.

Финалният епизод на „Забранена любов” е заснет доста преди началото на

Цели сцени от "Забранена любов" са повторени в "Стъклен дом"
Цели сцени от "Забранена любов" са повторени в "Стъклен дом"

конкурентния сериал по Бтв. Повечето сценаристи после се прехвърлили в новата продукция – „Стъклен дом”. Дори главният сценарист е един и същ – Теодора Василева. От екипа, работещ за Бтв., обясняват, че размяната на кадри е неизбежна. Хората в бранша са малко, а такива с опит – се броят на пръсти. Затова за снимките на „Стъклен дом” прибегнали до кадри от „Забранена любов”.

Калин Врачански скоро по два канала
Калин Врачански скоро по два канала

Отвличанията на герои – Дани от „Стъклен дом” и Марина от „Забранена любов”, както и операциите по освобождаването им, доста си приличат. Персонажът на глезения богаташ Дани е пълна имитация на Мартин, изигран от Ники Илиев по Нова. Образите на злите майки Анастасия, в ролята Диана Любенова, и Елена – Яна Маринова, също имат много общи черти.

Звездата на „Стъклен дом” Калин Врачански този сезон ще се появи и по Нова – в „Забранена любов”. Яна Маринова също ще участва в двата сериала. Блондинката разказва, че героините й доста си приличат. Кадрите с Калин Врачански и Яна Маринова за „Забранена любов” са снимани около година преди да бъдат ангажирани за „Стъклен дом”.

Калин Врачански се разкрива в предаването „Търси се“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *