„Стъклен дом“ е заснет в къщата на Евелин Банев – Брендо – с видео

0
Евелин Банев - Брендо
Евелин Банев - Брендо

В къща на небезизвестния Евелин Банев – Брендо е снимана голяма част от сериала „Стъклен дом“, издават хора от екипа. Домът на Камен и  Боряна Касабови в поредицата е собственост на Брендо, който от години го отдава под наем. Говори се, че няколко години там е живял чуждестранен бизнесмен, но преди време си заминал от България. Цената на луксозната къща била закована – 15 хил. евро на месец.
Предполага се, че за толкова тя е била наета и от продуцентите на филма, освен ако Брендо не е склонил на отстъпка.
Според рекламната брошура, която предлага въпросния имот, става дума за къща, изпълнена със съблазнителен лукс и изящество, пише в представянето.
Къщата се намира в кв. Драгалевци на ул. „Захари Зограф“. Местоположението е изключително благоприятно, защото можете да се

Луксозния имот на Евелин Банев - Брендо
Луксозния имот на Евелин Банев - Брендо

насладите на живописна природа. В близост е до култовия ресторант „Перла“ и още няколко уютни заведения за отмора.
Според съседи, домът е построен през 2009 г., обзаведен е изключително луксозно и е обезопасен със система за видеонаблюдение.
Според служител от агенция за недвижими имоти, къщата е наета от продуцентите на филма до края на годината, когато се очаква да приключат снимките на сериала.
След това феновете на сериала „Стъклен дом“ ще могат да се търкалят в спалнята на Камен и Елена срещу 15 хиляди евро, които ще отидат в джоба на Брендо.

В сериала Камен и Боряна Касабови често се целуват на фона на луксозния интериор от къщата на Брендо!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *