Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сринаха Мария Илиева, вижте как!

Мария ИлиеваМария Илиева бе посочена от Маги Халваджиян да бъде  ментор на групите и с това бе подписана присъдата й във формата. На всеки е ясно, че току що създадени групи няма как да се обучат и да се конкурират с индивидуалните певци и много бързо ще отпаднат. Така и се случи. Първо Мария изгуби момчешката си група, която пееше изключително фалшиво. След това публиката гласува против двете близначки Алекс и Влади и те си тръгнаха. В петък излетя и поредната й женска банда Лоли поп. Така Мария остана само с едни участнички – други две близначки Яница и Глория, които не бяха включени в първоначалния избор и тя ги взе след решението да бъдат допуснати 16 участника.

Така Мария Илиева излезе най-големият непрофесионалист сред журито и авторитетът й се срина, само защото беше ментор на групите или по-скоро на мисията невъзможна. А останалите, особено  Саня я гледат отвисоко, като лицемерно я хвалят колко много труд е положила. Очите на певицата се насълзиха, когато изгониха и любимките й от Лоли поп.Яница и Глория

Сега Мария не смята, че ще успее много с Яница и Глория. Близначките от Сливен пеят добре, но не достатъчно характерно и нямат силни гласове. В началото момичетата били против да се явят на кастинга, защото двете имат проблем с говора. Когато били на три години върху Яница скочила котка и я нападнала.  От уплахата момичето започнало да заеква. А сестра му решила, че така е правилно и започнала до го имитира.

Досега семейството е вложило хиляди левове, за да ги излекува – психолози, логопеди, но без особен успех. Когато пеят обаче, момичетата не заекват. Та са абсолютно еднакви, но учат различни специалности. Често се сменят една с друга. Заченати са в Швейцария, майката и бащата били музиканти. Бащата продължил да се занимава с музика, но майката се прибрала в България и се посветила изцяло на децата си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Сринаха Мария Илиева, вижте как!

  1. Чико Отговор

    27.10.2013 в 14:27

    Мария винаги я слагат на трудните участници. Сега ще крепят насила двете близначки и ще ги спасяват, за да има и тя един участник. Нямам нищо против момичетата, но има хора, които пеят по-дбре и си отидоха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *