Сретен Йосич се явява на процеса срещу „Килърите“

1
Сретен Йосич

Биг босът на сръбската наркомафия Сретен Йосич трябва да бъде призован и да даде своите показания по делото на „Килърите”. Това беше поискано на последното съдебно заседание по случая от юристът Николай Беров.

По негово мнение, към Йосич трябва да бъдат отправени цяла планина от въпроси. Най – важните от тях са дали действително е планирал и правил опити на организира фактическото заличаване на нашия министър – председател Бойко Борисов, аверът му и вътрешен министър Цветан Цветанов и Борислав Георгиев.

Бойко се усмихва, въпреки че не му е леко

Преди това обаче сръбският мафиот трябва да изясни дали се познава лично и дали се е срещал с Пешо Стоянов – Сумиста, ако се е срещал къде са провеждани явките. Освен това от Сретен се очаква да изясни и какво са си говорил с българските мутри и въобще по какви причини са се виждали. Друга важна тема от евентуалния разговор с Йосич е как и защо е помагал на българи, да придобиват имущество в съседна Сърбия.

От прокуратурата обаче се озвериха, че искането на защитника съвсем не е основателно. Това се дължало на факта, че никъде в свидетелските показания нямало твърдения, според които Сретен има каквото и да е отношение към убийства и палежи у нас. Освен това, дали е подготвял или не убийства на Борисов и Цветан Цветанов, нямало никакво отношение към това дело.

Очаква се решението на съда по исканията на защитата, за призоваване не само на Йосич, но и на други лица, сред които фигурират имената на Мартин Станков и Юри Кюлев.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=VLNamo9k1Tw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *