Срам! Софи пее на плейбек в Баку!

3
Софи Маринова

Грозната вест, че Софи Маринова пяла на плейбек в Баку, разтресе издъно почитателите й и за секунди срина доверието в нея. Противниците на ромския славей пък изпаднаха в необуздана радост и заклеймиха хората, които я допуснаха да представя България пред цяла Европа.

За радост на едни и за мъка на други се оказа, че приказките за плейбек бутафориите са чиста измишльотина. Истината била, че Софито изпяла толкова хубаво песента си онзи ден, щото всички помислили, че пее на плейбек. За това свидетелстват хора от нейния антураж.

Мис Бони

Особено убедителен в изказванията си е гримьорът Мис Бони, който сподели във Фейсбук своите преживявания от столицата на Азербайджан:

„Аз се гордях, че Софи Маринова ни представя. Тя пя толкова сладкогласно, че всички си помислиха, че пее на плейбек – няма толкова талантлив изпълнител в България! Да съм дори и най – малката частица от изпълненията й, за мен е чест и гордост”

Мис Бони допълва, че плюе на всички зложелатели, които неведнъж са се опитвали да охулят Софи заради етническия й произход. Според него, чалгарката е сред твърдите фаворити за финала тази година, а мнението му се допълва и от редица музикални специалисти – почитатели на хард чалгата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1NxF7aVgNc0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *