Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Срам! Кичка Бодурова лъсна по боди

Кичка бодиКичка Бодурова мина всякакви граници, когато се появи на полуфинала в „Музикална академия“ по боди. Екстраваганите й тоалети досега бяха на границата на приличието, но този път певицата я мина, без да се усети.  Тя се показа на сцената по чорапогашник и черно боди, облекло, което подхожда на кабаретна певица, но не и на сериозна.

Освен това  Бодурова е объркала малко времето и годините. Да се появат млади момичета по бодита на сцената и да танцуват е повече от нормално. Но когато в този вид се покаже жена на 57 години, човек неволно се пита той ли не е в час с модата и приличието, или тя.

Вярно е, че певицата има дълги крака. Вярно е, че е запазена за годините си. Вярно е, че изглежда в пъти по-добре, ако това одеание се беше намъкнала Прея и се беше изтъркаляла с него пред зрителите. Но Прея не си го позволи, защото знаеше, че ще е трагична гледка. Добре би било да си го беше спестила и Кичка.

Тя само с един замах разруши стилния образ, който си бише създала. И извади на показ всичките си паласки и издайнически тлъстинки. И прескочи мярката. Дори да се мисли за българската Шер, разликата е, че Шер има по-стегнато тяло, прави повече упражнения, има повече милиони в банковта си сметка и може да се осмели да се появи по бельо, дори и да предизвика скандал.

Кичка само може да предизвика скандал и нищо повече. Впрочем много повече, защото и кака Лара не се въдрържа и призова под снимката да се  звънне на тел 112. А останалите коментари са унищожителни. Но на певицата не й пука, защото не ги е чела. Тя се е устремила към финала и ако трябва, в името на победета може да излезе и само по прашки. Иван и Андрей със сигурност ще го одобрят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *