Срам! ГЕРБ озаконяват професия метреса

4

Метресите на бизнесмените вече ще могат да си внасят осигуровки и да получават социални плащания като майчински, болнични и пенсия. Минималният праг е 420 лева. Идеята за промените е на социалното министерство. 

На практика, решението на ведомството на Тотю Младенов узаконява професия „любовница“. От привилегията могат да се възползват и съпругите на бизнесмените или жените, с които живеят на семейни начала. Същото ще важи и за половинките на земеделци и тютюнопроизводители.

Изглежда, че управляващите се чудят от къде да съберат пари, за да запълват дупките в НОИ. С всяка изминала година държавата все повече се задъхва в прибирането на осигуровки. Нарастването на безработицата от 2010 насам, от която най – голямото перо е младежката, намалява събирането на данъците, а пък държавната хазна се затруднява с изплащането на обезщетения. Поради тази причина бяха въведени доста ограничения за получаването на помощи при безработица.

Социалният министър Тотю Младенов обеща, че основен приоритет на ведомството му ще бъде намаляването на младежката безработица. Според него, през 2013 безработицата сред младите хора до 29 г. ще се стопи с 5 %. В момента е 26%.

Кога ще има по – високи пенсии. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Значи така , а!? За майките с децата няма пари , но за тези проосташки намерения – пари има…!? Бойко къде ти е ума…, или те водят за носа..!?
    Майките си слагат край на живота, бедните хора бягат от България, Ти сляп ли си бе…1?Въведи православното вероучение иначе Бог ще те накаже….!? Нали имаш страх Божий..!?

  2. Лидия от Дует Ало..!
    Нещастници…! За това ли убивате пенсионерите..!? За това ли убихте майка ми !? За да има пари за любовниците Ви..!? Нека Бог д0а ви съди за страшния грях пред българския народ..!? Това е Содом и Гомор…!?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *