Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Срам! Двама от участниците в „Къртицата“ не знаят азбуката!

georgiНевероятно! Двама от участниците в „Къртицата“ не знаят българската азбука, а може би и повече, но само двама бяха поставени на изпитание.  Емил Каменов и Георги Станчев – охранител и ММА-борец бяха поставени пред изпитание снощи кой да отиде на тест с Марина Мицич, тъй като и пред двамата имаше забити равен брой копия.

За да бъде в тон с професиите им и евентуалния умствен багаж, или просто на шега, продуцентите им бяха поставили изпитание от първи клас. Пред всеки имаше 30 разбъркани букви и от тях те трябваше да наредят българската азбука. Охранителят Емил Каменов обърка местата на Ж и З, а борецът Георги на Ъ и Ь. И докато Каменов остана замислен и нещо не му се вързваше, то Георги самоуверено каза, че е готов и дори започна да спори с Андрей, че това са правилните места на еровете. Шансът му беше, че се яви на тест с Марина Мицич, която самият той нарича поцинкована кофа,  неодушевено същество,  куха лейка и проста овца.

Марина пък даде по-малко верни отговори на теста и отпадна  с рев, сълзи, сополи и други секрети.

Неколкократно гостите в студиото питаха по кой начин са си направили кастинга в предаването и откъде са изкопали  подобни  екземпляри.  Психоложката Ани Владимирова обаче поклати глава и каза, че хората си нямат и представа колко от околните не знаят азбуката, нямат елементарни  познания и как народът бавно и полека се е опростачил, станал е меркантилен, станал е консуматор, а книгите са последното нещо, за което се сеща.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *