Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Срам ! 16 депутати избягаха от Парламента срещу подарък – лукс телефон

депутати телефони16 депутати, половината от които от ГЕРБ избраха да получат луксозен мобилен телефон, вместо да участват в парламентарните дебати за данък „колиба”. Лакомията на народните избраници обаче ги вкара в капана на журналистически експеримент. Щом се разкри истината, вместо да се засрамят, депутатите нападнаха медиите, че са ги подлъгали.
Дни по- рано, лазследващи репортери от БТВ и 168 часа стъкмяват постановка – свързват се с народни представители от всички партии. Канят ги на представяне на измислена верига магазини „Клаус Барби” ( същия е един от най- кръвожадните нацистки лидери – б.а.), лъчезар ивановза да ги запознаят с най- новите модели луксозни телефони. А в края на официалната част, им обещават да получат като подарък скъп апарат. Половината от поканените парламентаристи се обаждат ден преди промоцията, за да потвърдят участието си. Депутатите с радост съобщават, че обезателно ще присъстват.
В уречения ден и час, авантаджиите започват да се събират в столичен хотел. По същото време в Парламента се обсъжда приемането на особено важния данък „колиба”. Депутатите пристигат на събитието направо със служебните автомобили. Идват представители от всички партии, с изключение на Синята Коалиция.
Сред първите гости са Лъчезар Иванов и Геновева Алексиева от ГЕРБ. Алексиева е дамата, която беше замесена в конфликт на интереси, защото журира конкурс, в който се явява дъщеря й. Останалите гербери са, уловени в крачка са: Емил Гущеров, Евгени Стоев, Ивайло Тошев, Светослав Тошев , Диян Червенкондев. vertuОт партията, коалиционен партньор „Атака” присъства Кирил Гумнеров. Трима от ДПС : Митхат Метин, Ердоан Ахмедов, Петя Раева. От Яневото РЗС двама се полакомяват – Бисерка Петрова, Дарин Матов, както и бившият им колега Димитър Чукарски, който е независим. От БСП се явява Румен Такоров.
Преди да започне официалната част, всички депутати, управляващи и опозиция, се събират на сладка раздумка в кафенето на хотела. Основната тема, разбира се, са скъпите телефони, които ще получат. Точно в 13,00 часа се настаняват в залата за презентацията. Появата на журналистите обаче помрачава доброто настроение на депутатите, предвкусващи вече луксозните подаръци.
След първоначалното стъписване, депутатите се опитват за се измъкнат по терлички. На всички изходи обаче ги чакат репортери. Лъчезар Иванов се опитва да се оправдае с получената покана, докато подтичва към служебната кола. Всички до един твърдят, че нямало да вземат телефоните.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *