Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сръбски бизнесмен се изпари като Мето Илиенски

batoСръбският бизнесмен Бато Миладинович, който от средата на 90- те се подвизава у нас, е в неизвестност от осем месеца. У нас той развиваше основно ресторантьорство, притежава и верига мебелни магазини. Въпреки успешния си бизнес, Бато има огромни дългове към редица родни предприемачи. Говори се, че борчовете му надхвърлят 4 млн.евро !

Внезапното му изчезване напомня доста на случая с висаджийския бос Мето Илиенски, които излиза по анцуг и джапанки от дома си и повече не се появява. Последно сръбският бизнесмен е видян през ноември 2010. В нощта преди да се изпари, гулял цяла нощ със съдружника си Жоро Агнето, както и с цяла компания приятели.

На следващия ден трябвало отново да се съберат на обичайното място, ресторанта на Бато и Агнето. В уречения час обаче сърбинът не се появил. Не отговарял и на обажданията на

Мето Илиенски е обявен за мъртвец

Мето Илиенски е обявен за мъртвец

 аверите си.

Изминали няколко дни – ни вест, ни кост от Бато Миладинович. Едва тогава ортакът му Жоро Агнето решил да го потърси в дома му. Наложило се да извика познати, които да му помогнат да разбие вратата, тъй като никой не му отворил. Щом нахълтали в апартамента на сърбина, останали поразени. Телевизорът си работел, чаша кафе стояла на холната маса – сякаш стопанинът бил излязъл за малко навън. Съдружникът на Бато подал сигнал в полицията. Но резултат нямало.

Според една от версиите за изчезването му, Миладинович бил избягал от България заради огромните си дългове, включително и към Жоро Агнето. Бато имал двойно гражданство и било доста вероятно да се е покрил в родината си. От банковите извлечения на сметките му, станало ясно, че изтеглил всичките си спестявания. Но няма гаранция, че не е станал жертва на отмъщение на кредитори или конкуренти.

По същият загадъчен начин през 2003 изчезна един от най- страховитите висаджии Мето Илиенски. След мистериозно обаждане, мафиотът освободил охраната си, изключил охранителните си камери и казал на съпругата си, че излиза за малко. Бил облечен с домашни дрехи, излязъл по джапанки. Жена му видяла, че се качва в автомобил, но оттогава е в неизвестност. Миналата година Илиенски беше обявен официално за мъртъв и жена му наследи имотите му. Мнозина смятат обаче, че цялата история с изчезването му е постановка, а той се крие някъде из Латинска Америка. Според други обаче, Мето е бил убит по нареждане на Георги Илиев.

Какво разказва бивш охранител на Мето Илиенски за изчезването му. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *