Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Спор в мрежата: И Диков ли се продаде на Бойко?

Борисов атакаИнтересен, на моменти забавен, а на моменти навяващ тъжни мисли спор се вихри в социалните мрежи и сайтовете. 

Поводът  е вчерашното интервю на Сашо Диков с Бойко Борисов, а темата дали му е облизал обувките на влизане или излизане от студиото. Няколко дни, след като Волен Сидеров нарече няколко медии платени и купени от ГЕРБ и за тези си думи бе обявен за луд, се натъкнахме на доста странни предавания по четирите изброени телевизии и на доста сервилно поведение от страна на определени водещи. Сашо Диков

Естествено не е нужно да определяме диагнозата на Сидеров, но нямаше как зрителите да не се запитат този журналист в събота следобед Сашо Диков ли беше, или някой го беше подменил? Известният с доста чепатия си характер, неудобни въпроси и безцеремонни епитети журналист се беше превърнал в кротко мъркащо котенце пред госта си Бойко Борисов. Той не го нарече нито веднъж политически труп, както се гавреше с другите си събеседници – Костов, Кунева, Янев, Надежда Неински   и още куп имена. Не го обиди дори на шега. Не си показа сашо-диковщината нито веднъж и интервюто си вървеше като някаква скучна седянка, на която двама пенсионери обсъждат прогнозата за времето.

Безкрайно сервилно, безкрайно удобно, безкрайно беззъбо и еднопосочно – така го определят хората в мрежата. По правило, когато се покани събеседник, му се задават неудобни въпроси. Майсторът на неудобните въпроси – Сашо Диков този път си ги беше забравил вкъщи. А интервюто продължи час и 20 минути    Той се държа толкова непривично и бойкоугодно, че този път никой не се запита в мрежата на ГЕРБ ли служи тази медия. Само се задаваха въпроси-предположения – дали смиреният и неузнаваем Диков е целунал обувките на Борисов, или се е задоволил само да му се поклони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *