Спипаха Зара с трима на калъп!

1
Зара

Бившата брадърка Зара, която нашумя с голямото си чене и хубави цици излезе от нелегалност, след като бе притисната до стената от напористи журналисти. Дълго време покрай името на моделката цареше тишина и спокойствие, но именно това накара няколко нахални жълтури да тръгнат на разузнаване, което се увечна с блестящи резултати.

Въпреки неизменните трудности, хрътките надушиха следите на потайната варненка и разконспирираха тайнствения й план за успех. Оказа се, че Зара върти наведъж трима мъже: холивудски режисьор, бизнесмен от столицата и неизвестен красавец. Така тя изпълнила старата максима, според която всяка жена се нуждае от трима мъже до себе си: красавец за пред хората, магаре да плаща сметките и лъв в леглото.

Зара

Зара, която от известно време се пише на актриса, правела всичко възможно, за да запази връзката си с режисьора Дон Майкъл Пол. Тя непрекъснато му се подмилкавала и се повъртала около него, за да й дава роли в киното. С него се виждали сравнително рядко, тъй като той си живее в САЩ и на практика я използвал само като своя държанка.

Припомняме, че Зара и американеца се бяха запознали, докато се снимаше четвъртата серия на филма „Спокойното езеро”, където Зара се докопа до малка роля. Тогава тя се усети, че ако успее да примами режисьора, ще има по – големи шансове за роли в чужди продукции.

Другите двама мъже на Зара са неизвестни към момента, тъй като тя ревниво пази имената им в тайна, за да не остане на сухо в един хубав момент. Нейни приятели обаче твърдят, че за покриване на текущите си разходи използвала безмилостно заможен бизнесмен от София, който поради напредналата си възраст се стараел всячески да й угоди. За да запълни празнотата в леглото пък служел неизвестен младеж, който имал всички заложби на порно звезда и съумявал да нахрани гладната Зара.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JtxGiLfYMK4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *