Спипаха мошеника Ник Щайн

0
Ник Щайн
Щтракнаха белезниците на Ник Щайн

Скандалният радио водещ Ник Щайн е задържан при откриване на летище. Той беше обявен за общодържавно издирване, след като е разследван за редица измами.

Ник е на 38 години и е с немско гражданство. Преди около 8 години той работеше като радио водещ във Велико Търново. Не след дълго обаче, много местни бизнесмени пропищаха от него, защото ги завлякал с големи суми пари, който взел на заем, но забравил да им ги върне. Освен това, русият журналист се е представял за дипломат и искал крупни подкупи за услуги, които всъщност не можел да извърши. Премеждията му не свършват тук, защото след напускането на България, Щайн се е установил в Австрия. Там също е завлякъл хора. Този път измамените са дизайнери, като находчивият мошеник не им платил, за това, че са му направили сайтове за собственото му радио „Никита“.

Задържането на Ник Щайн е станало малко случайно. В събота е имало откриване на селскостопанско летище, намиращо се в село Ресен, Велико Търново. Тогава ченгетата се усъмнили в лицето, открило площадка за делтапланери. След като направили проверка, станало ясно, че мъжът няма нито разрешителни, нито необходимите документи за извършване на подобна дейност. Малко по-късно е установено, че въпросното лице е именно Ник Щайн. Той е арестуван и се очаква да му бъдат повдигнати обвинения за измама.

Ник Щайн може да е германец, но по манталитет си е чист балканец. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *