Спипаха лектор от ТУ- Габрово да търгува изпит за 600 лева

0
Преподавател поиска откуп от 600 лева от студент за изпит

Уважаваният  преподавател от Техническия университет  в Габрово с дългогодишна практика доц. Петър Узунов е подобрявал значително доходите си, като е таксувал изпитите си допълнително за по 600 кинта. Опитният лектор обаче този път явно не е преценил добре, от кой да иска подкуп  и престъпната му схема бе разкрита.

Кадърът на Техническия университет може да прекара 5 години на топло

Лекторът от Техническия университет в Габрово е предложил на студент, за да мине бързо и спокойно изпита при него, утре по време на сесията да дойде с 600 лева, с които да си гарантира положителната оценка. Студентът обаче останал възмутен от поведението на своя лектор и си дал вид, че е съгласен с примамливото предложение, а междувременно се обърнала за помощ към полицията. На другия ден студента действително дал 600 лева на преподавателя, но белязани банкноти.

Лекторът е задържан от полицията на местопрестъплението и делото те първа ще се гледа от  Окръжна прокуратура – Габрово, но за вземане на подкуп като длъжностно лице, кадърът на местния технически университет може да прекара 5 години зад решетките.

Студентите от ТУ- Габрово признават, че корупционната схема властва там!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *