Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Специалистката по духовни науки Марисиа Малинова – Антони: Изпращането на положителна енергия е вредно!

Казват, че е поетеса с широки творчески възможности и вижда дребните неща, които бушуват не само в душата на човека, но и отвъд нея, в онова пространство, което вярващите наричат Царството небесно.

Марисиа Малинова - Антони

Марисиа Малинова – Антони

За родената в Дупница Марисиа Малинова – Антони няма тайни от невидимия свят. Това, което знае за него, или по-точно е научила от двамата си покойни синове Софиян и Майкъл, отдавна е описала в няколко книги. Творбите й са хит в Австралия, страната, където пребивава вече 35 години. С нейното име там са свързани редица обществени прояви, а местните медии редовно я канят за свой гост.

Марисиа е водещ на българските радиопрограми в Мелбърн – радио „ZZZ“ и в Бризбейн. Завършила е Висшия химико-технологически институт в София, но се интересува от живопис, ирисова диагностика и духовни науки.

Марисиа раздава безплатно творбите си в центъра на Дупница при едно от връщанията си в родината

Марисиа раздава безплатно творбите си в центъра на Дупница при едно от връщанията си в родината

Книгите й „Вечно живи“, „Космична поезия“, „Сълзата на клоуна“, „Слепи птици“ и „Животът в небесата“ са преведени и у нас. В тях журналистката разказва философските си възгледи за живота и смъртта.

Преди година Марисиа гастролира в няколко български медии с молба да съдействат за откриването на годеницата на един от синовете й. Майката искала да й даде годежен пръстен и да разкаже за смъртта на момчето, но не знаела нито името, нито адреса на девойката.

За г-жа Антони най-хубавото нещо в живота й е запознанството с философията на розенкропцерите към която се обръща след трагичен инцидент, при който губи децата си. Благодарение на учението на Макс Хейнедл тя успява да преодолее болката. Стига и до извода, че посланията му към хората всъщност са заимствани от богомилите, които бягайки от България през Италия и Франция, пристигат и в далечна Америка. Тезите й за пътя на душите към отвъдното и за престоя им там понякога звучат като фантастика. Те обаче дават отговор на десетките въпроси, които вълнуват простосмъртните – като се почне от произхода на Вселената, мине се през кармичните прераждания и се стигне до абортите, разводите и смъртното наказание, което човешкият съд все още раздава като възмездие.

Според Марисиа особено пагубно за човечеството днес е широкото влияние на източните религии над западните. „Цената на прибързаността“, така се наричал в небесата земният урок, който гражданите, родени като християни или католици, но паднали си по Буда и по магията на Индия, трябвало да научат.

„На Земята има много хора, които знаят за звездния полет на духа. В началото, когато те току-що са научили за тази възможност, са изпълнени с ентусиазъм и искат на всяка цена да летят с духа си. В повечето случаи хората нямат представа за правилното обучение, защото са научили за него или от булевардната литература, или от екстрасенсите.

Духовното развитие изисква пълно вегетарианство, въздържане от интимни връзки и алкохол, отказ от земни удоволствия и слава, дълбока саможертва и всеотдайна служба. Но повечето хора вярват, че са праведни, че са много добри и са готови за посвещение в тайнството, което не е така. Те се радват на земните си успехи, смятат, че са над другите, че са богоизбрани и в тази си заблуда търсят своя индуски учител, който да ги наставлява. Малцина обаче знаят, че след серия от йогистки дихателни упражнения следват промени в аурата на определените хора. Тя се повдига нагоре и се нарушава концентричността на телата им, не само физическото, но и ефирните. В такъв случай човек може да почне да получава халюцинации, да чува гласове, да развие психично заболяване и дори да завърши живота си в клиника за психично болни. Трагедията на подобен тип хора се дължи на връщането им назад в еволюцията на човека. Йогистките дихателни упражнения имат за цел да стимулират по-ниско трептящите атоми на азиатците. Ползвани от западната раса хора, те носят след себе си тежки последици, които се проявяват след време. Дълбокото дишане е много опасно за бялата раса“, разказва Марисиа.

Тя е твърдо убедена, че човек никога не бива да променя вярата си – ако е роден мюсюлманин, да остане такъв. Ако е християнин – да почита Христос. „Цента на прибързаността“ според нея плаща всеки, който е решил по един или друг начин да покаже пред ближните си колко е велик, какви умения има и как познава един свят, за който всъщност представа си няма, защото там всичко се ръководи от небесните сили, а не от човешките амбиции.

Единствено 12 апостоли били посветени от Христос в тайнството на вечния живот. Ненапразно преди хилядолетия пред Египетските пирамиди бил построен Сфинксът. Той е пазачът на скалните обекти, но всъщност символизирал пазачите пред небесната порта. Самите пирамиди пък били символ на познанието. Екстрасенсите са другият враг на хората в това е повече от убедена Марисиа.

„Днес е модерно паленето на есенции. Повечето хора, които имат интерес към духовните явления или медитацията, горят или свещи, или ароматни масла, без да имат ни най-малка представа за ефекта от това. Те не виждат какво става около свещите. А там се трупат духове на мъртви, на дяволи и ниско вибриращи невидими същества. Паленето дори на тамян е високоотговорен процес и само просветени могат да го правят. Против съм и изпращането на положителна енергия, която екстрасенси или „милозливи“ човеци изпращат от разстояние едни на други. Те се опитват да помогнат някому без негово знание, което е крайно неправилно. То може да бъде счетено дори за грях. Никой няма право да се намесва в живота на другия, без той да знае за това. На всекиго са дадени да учи уроци на съдбата и те са лично негови.

Той сам трябва да достигне до определени изводи и да преодолее трудностите си. Изпращаната енергия може страшно да навреди. Тази помощ е мечешка. Екстрасенсите нямат понятие, нито познание за истинската стойност на енергиите, с които работят. Лечението от феномен може да бъде много опасно. Самите ясновидци не са духовно развити и ползват духовете на умрелите в работата си. Така протягайки ръце над тялото на болен, псевдолечителят може да го умори, защото от дланите му струи нечиста енергия“, продължава разказа си дамата.

Марисиа не подминава и темата за черната магия. Тя представлявала използване на тъмните невидими сили за нанасяне на вреда. Демоничните сили притежавали способността да задоволяват желанията на злосторника, но с времето придобивали пълен контрол над него. Карали го да вършат неща, които той не желаел. Рано или късно в семейството му наставала бъркотия, парите почвали да не стигат, а магьосникът полудявал. Най-тежкото наказание за него било да бъде изхвърлен от човешката вълна и пратен в хаоса, където съществуването му се прекратява завинаги.

 

Откъде идват болестите

Марисиа раздава безплатно творбите си в центъра на Дупница при едно от връщанията си в родината.

Всяка болест е прес-тъпване на космичните закони. Човек не би се разболял, ако живее в хармония с тях. Поведението на хората обикновено води до последствия, в резултат на които здравето му страда. Над всички и всичко е Законът за причината и следствието.

Пример – болестта Алцхаймер.Тя отива при човек – без значение мъж или жена, който е взел пари назаем от много хора, но е забравил да ги върне. Семейството му е живяло охолно, но за сметка на чуждо щастие. Съдбата в един момент прави така, че той забравя кои са децата му, коя е къщата му, къде живее и дори кой е той самият.

Много жени се оплакват, че не могат да заченат, че имат редица гинекологични проблеми. С днешна дата те са болни, защото са прегрешавали Закона на възпроизвеждането, и то не само в един живот. Техният проблем идва от страстта, с която са прекалявали. Тя ги е разрушила.

Всички болни от рак на женските органи някога през дългата си еволюция са прекалявали със секса.Това им качество е пренесено и сега, макар че може да са омъжени, да имат и деца. Ще боледуват, докато не се отърват от греха.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *