Спенс се изгаври с Криско – нарече го мъжка проститутка

0

СпенсРапърът Спенс, който е един от първите, занимаващи се у нас с този  жанра, пак хвърли ръкавица към  новоизлюпения си колега  Криско. Двамата са във вражда  от лятото и си подмятат хапливи реплики, мерейки кой е по-талантлив и кой какво пее.

Основният упрек  на Спенс към Криско е за текстовете на песните му. Той твърди, че изобщо не струват и никога  не би желал децата му да слушат подобна музика. В новото си парче „Кисело диско“ , а може би е имал предвид дриско, Спенс яко го захапва: „Криско бийт е лейбълът на мъжка проститутка, обаче за съжаление синът ми те познава, хич не искам да ти подражава, и като теб на дроб да става.

Той твърди още, че идолът на малките момченца и момиченца е пълна  плява… и възкликва накрая – искам да попитам музикалните редактори, имат ли се за възпитателни фактори или  са на принципа културата – ниско, кичът – близко? Ето това е Криско.

Старият рапър съвсем открито обвинява съперника си в бездуховност, цинизъм, пошли текстове и пагубно влияние върху младото поколение, както и пълно мълчание на институциите, които би трябвало да се грижат за възпитанието на същото това поколение.

Парчето на  Спенс, където той  се изявява в компанията на Цвети Радойчева, все още няма клип. Той нарочно е обявил конкурс за най-оригинално видео, а може би и най-точно  и очаква предложенията на фенове и почитатели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *