Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Соня Немска пали нова гангстерска война!

Соня Немска

Нова гангстерска война е на път да разпали шавливата певица Соня Немска, издават хора от криминалните среди. Според тях, поп – фолк примата е успяла да насъска свирепо един срещу друг бащата на дъщеря си Янко Лудия и сегашната й изгора Красимир Георгиев – Красьо Черния.

Съгласно последните слухове, палавата Соня от месец – два се виждала интимно с плевенчанина Красьо, който пък преди това се целуваше с колежката й Магда. Отношенията им дори стигнали дотам, че започнали да шушукат за съвместен живот, въпреки че в този момент се стараели да пазят любовта си в тайна.

Соня Немска

Скандалът излязъл наяве, защото Соня и Красьо Черния ходили на море, където били забелязани в опасна близост от приятели на Янко Ваташки – Лудия. Когато последният научил, че майката на детето му поддържа отношения с други мъже, буквално полудял от ревност.

Въпреки че в момента търка наровете в затвора, Янко устроил неприятна изненада за опонента си. Според запознати, той поръчал на свои авери да понабият Красьо, за да му „дойдел акъла в главата”. Други обаче заявяват, че надали това ще се случи, защото и в момента Черния продължава да командва магистратите. Въпреки задържането му по обвинение в лобизъм, той продължава да си живее на свобода, необезпокояван от нищо и никой.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=T-Hg3rDX4eQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *