Соня Немска и Джена се хванаха за косите

2
Джена и Андреас
Дженна е разгневена от предателството

Фолк певицата Джена е  бясна на колежката си Соня Немска. Причина за скандала  между двете певици е  гръцкият изпълнител Андреас.

Желаният от чалгаджийките Андреас е гадже на певицата Люси Манолова. Люси спечели конкурса „Стани поп-фолк звезда“, но все още не е записала песен с половинката си. Докато тя се мота, колежките й бързат да привлекат на своя страна екзотичния изпълнител. Жадните за успех пайнерки  се лепят за Андреас и се мъчат да изкопчат от него някой нов хит.

Песента на Джена и Андреас  „Да те прежаля“ направи истински фурор, като зарадва много фенове на чалгата . Парчето се прочу много бързо и стана истински хит по музикалните класации. Сега обаче нашумелият грък, предаде Джена. Той ще записва нова песен в дует със Соня Немска. Блондинката, която в скоро време не е правила нищо смислено е прикоткала гръцката звезда. Новото им парче ще носи името „Няма такава любов“ и се очаква да се превърне в хит.

Соня Немска
Сончето отмъкна Андреас под носа на Джена

Ядосаната Джена се е изказала, че тя е направила Андреас известен, а некадърната Соня веднага е побързала да се облажи от славата му. Дали Сончето ще успее да извлече максимума от колегата си е въпрос на време.

http://www.youtube.com/watch?v=rKYRuaNT1go

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *