Соня нарече Патрашкова квачка

0

Кристина Патрашкова обожествява Алексей Петров. Най-вероятно защото е влюбена в него, изтърси в предаването Горещо на Нова телевизия Соня Колтуклиева.

Първата, която напусна ВИП Брадър, защото и съквартирантите, и зрителите еднакво не можеха да я понасят, нарече съперницата си в къщата на тв шоуто подлярка и квачка. Тя се мазни на всекиго, приспособява се, уж се сприятелява с него, а после започва да го разпитва. Сигурно някъде си води бележки и всички, които споделят с нея, ще са неприятно изненадани. Това е подла жена, влиза им под кожата, а после използва извлечената информация. И непрекъснато заговорничи. С един срещу друг, с друг срещу трети. Тя не може да се примири сигурно, че човекът, в когото е влюбена, е в затвора, предположи Колтуклиева, а после започна да одумва и останалите.

Тя не може да прости на Фънки, че я е номинирал, но още повече не може да прости на зрителите, че са я изгонили. Затова тръгна от телевизия на телевизия да доказва и показва истината за себе си. И все пак зрителите все още не застават на нейна страна и недоумяват защо след като толкова се радваше, че се е освободила от скуката и простащината в Къщата, вече седмица не спира да говори за нея. Щом говори за другите, значи е обидена и засегната, че са я изгонили. Иначе щеше да отиде с хонорара на някой скъпарски курорт и просто да забрави, смятат зрителите, на които им писна да гледат интервютата й. В заключение Соня определи и Мариана Попова като човек тип Патрашкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Uyen3KNZCyk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *