Софиянци недоумяват: Защо Фандъкова е най – харесваният политик?

6

Йорданка Фандъкова е политикът с най-висок рейтинг, обявиха социологическите агенции. Тя минала по точки партийния си шеф и министър – председател Бойко Борисов и засенчила и без това непопулярния президент Росен Плевнелиев.

Днес Борисов бил доста намръщен и навиквал подчинените си. Той трудно понесъл загубата и то от жена. „Материалът“ този път не оценил газенето му в калта да спасява блатни кокичета, призивите българите да се връщат в Българя, светлата новина, че бизнесът вече е в разцвет си и вечната песен за магистралите.

Още по-силно от Бойко обаче ревнаха софиянци. Те заляха форумите с протести и написаха, че класацията е манипулирана. В прав текст те попитаха Фандъкова къде е заводът за боклук, защо улиците са толкова мръсни, защо големите пътни артерии са пълни с дупки и какво стана с бездомните кучета. Кметицата на София се крие от прожекторите и затова рейтингът не й пада, пенят се столичани. С проблема – Студентски град не беше направено нищо, реват младежи по форумите. Майки питат пък къде са обещаните нови детски градини и защо са принудени да стоят вкъщи, вместо да ходят на работа. Хейтъри заподозряха,че Бойко нарочно дава крачка назад, за да направи после скок напред. С призиви ГЕРБ равно на ГРОБ и идете си, за да не ми помогнем да го направите обикновените хора изляха гнева си, пишейки тайничко от служебни компютри, за да не бъдат заловени от родната полиция, която все така осторожно и безхаберно ни пази.

Единствено президентът Плевнелиев не се развълнувал от изнесената класация. След гафа с поднесеното на папата яйце, той продължава да посреща със залепена и неизменна усмивка всеки удар, знаейки, че дори ГЕРБ да падне от власт, неговото топло местенце е сигурно за следващите пет години.

Подигравка с Фандъкова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *