Софи Маринова в болница след секс скандал

1
Софи Маринова

Славната представителка на ромския фолклор Софи Маринова изкарала цял ден в „Пирогов” заради нелепа секс интрига, в която беше замесена с личния си шофьор Игнат. След като научил за клюките по техен адрес, човекът станал неволен участник в семеен скандал, който пък му докарал страхотна сърдечна криза.

Според запознати Игнат, когото Софи на галено наричала „Топчо”, в действителност нямал никакви любовни мераци към нея, но от години били добри приятели. Той имал доста успешен до момента брак и със съпругата си се разбирали прекрасно, имат и две деца.

Софи Маринова

Въпреки всичко обаче, жената на Игнат буквално побесняла като чула за слуховете и направила спираща дъха семейна сцена, въпреки че дори и за миг не подложила верността на съпруга си под съмнение. Тя просто заявила, че виновен или не, ако това се повтори още веднъж, щяла да си събере багажите и да се изнесе от семейното гнездо.

„Не искам семейството ми да става за смях и името ми да се петни”, казала му тя и тръшнала входната врата зад гърба му. Притеснен от неприятното развитие на събитията, шофьорът видимо се притеснил и сърцето го стегнало доста здраво. Това пък наложило личната намеса на Софка, която се наела да го води по болниците в знак на извинение.

Виж видео със Софи Маринова:

http://www.youtube.com/watch?v=rwlCPNNhdu8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *