Софи Маринова цъфна без грим (Снимки)

0

Уплашени залягат под масите

Софи Маринова
Софи Маринова

Легендата на ромската музика Софи Маринова втрещи публиката на последното си участие, след като се появи без нито една прашинка грим. Несвойственият ѝ за публични изяви натурален външен вид буквално уплаши феновете и някои налягаха под масите още преди първата глътка твърд алкохол.

Въпреки всичко голяма част от присъстващите заявиха, че Софи Маринова в края на краищата съвсем не изглежда толкова зле. След преминаването на първоначалния шок масите се обединиха около мнението, че певицата и така си е симпатична, но без спирала и няколко пласта фон дьо тен изглежда доста сбабушена и изморена.

Софи Маринова
Софи Маринова

Малко по – късно стана ясно, че Софи Маринова е пропуснала да се гримира, защото е бързала страшно много за въпросното участие. До последния момент била в звукозаписното студио, където с тонрежисьорите миксират парчетата към новия ѝ албум. Забавила се заради някакъв нов стерео ефект, който придава неестествено звучене на гласовете и ги прави да изглеждат по – динамични.

Почитателите на ориенталските ритми очакват с огромен интерес не само тавата на Софи Маринова, но и развръзката на последната ѝ любов. Както се разбра преди около месец, тя се завърза с бизнесмен от Перник, на което синът ѝ Лоренцо се възпротиви. Според последната информация, малкият напоследък омекнал, след като получил няколко страхотни подаръка от заможния кандидат – годеник.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=r6rpciV-S4o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *