Софи Маринова: Спечелих достатъчно да си вдигна дворец!

0

Перлата търси парцел за дома на мечтите си

Софи Маринова
Софи Маринова строи дворец

Поп – фолк певицата Софи Маринова най – накрая събра достатъчно пари, за да вдигне бленувания от години дворец на своите мечти. В момента перлата търси подходящ парцел в столицата, върху който приказното здание гордо ще издигне снага.

замък - торта
Дворецът на Софи – нещо подобно

Софи Маринова този път се зарече, че палатът ще бъде като изваден от приказките. Ще има високи тавани, огромни френски прозорци и стаи. В двора задължително ще има басейн с олимпийски размери, а всичко в него ще бъде подредено по изискванията на фън шуй.

Заговори се, че Софи Маринова дори се обърнала за помощ към вещи гадателки, които да ѝ подскажат в коя част на София да строи. Защото на някои места текат подводни реки, славещи се със своето зловещо излъчване и омагьосване на даденото място. Гадателките имат за задача да намерят парцел, който буквално гъмжи от позитивна енергия и това ще донесе щастие за цялото семейство.

Пред свои приятели Софи Маринова сподели още, че се надява след построяването на двореца, в края на краищата да намери и своя принц, който ѝ се изплъзва умело в последните няколко години. Припомняме, че певицата на няколко пъти пробва да намери щастие и дори забърка любовен триъгълник с баща и син, но така и не успя да открадне сърцето на нито един подходящ ерген.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1HxTdqmT99o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *