Софи Маринова си намери мъж!

0

Най-после! Софи Маринова вече се беше отчаяла, че ще си намери мъж, когото да обича, да гушка, а той да й бъде утеха в живота и стабилно рамо. Тя даже прекара една година без се*с, защото не можеше да прежали голямата си любов и по-скоро двете големи.

sofi-marinova-gadje

Тя дълго близа рани, след като остави бащата на детето си заради красивия му син. Двамата с Дачо заживяха като в приказка, но все пак кръвта вода не става, Дачо се върна при измамения си баща, намери си нова любима, ожени се и тя даже го дари с дете. Натирената певица дълго не можеше да се съвземе от любовния удар и от изпадането от любовния триъгълник.

Тя се затвори в себе си, имаше няколко еднократни или кратки връзки, но никой не можа да замести Дачо в сърцето й. Песните й станаха още по-тъжни и още по-лични. Накрая дори заяви, че ще остане мома и ще се посвети на сина си Лоренцо, щом не може да си намери подходящ.

Сега в сърцето на фолкаджийката най-после уютно се е настанил нов при това хубав мъж. Той се казва Хасан, има собствен бизнес и според нейни близки тя е на върха на щастието. Те коментират, че тя има лош късмет с мъжете. Първият мъж й направи дете, но не се ожени за нея. С Дачо подготвяха сватба, тя даже си купи рокля, но сватбата не се състоя, защото Дачо хвърли око на друга.

Софи още пази роклята, но приятелки я съветват да я изхвърли, защото явно й носи лош късмет. Хасан ще й купи друга по-хубава, твърдят те. Певицата обаче не казва докъде са стигнали отношенията й с Хасан и ще има ли изобщо сватба или пак разочарования и сълзи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *