Софи Маринова ще си търси мъж в Азербайджан

0
Софи Маринова

Най – голямата звезда на музикалния бизнес у нас Софи Маринова щяла да си търси мъж в Азербайджан, издадоха нейни близки с уговорката, че не одобряват подобна постъпка. Според техните сведения, ромската перла дотолкова се прехласнала от азерите при участието си във финалния кръг на „Евровизия”, че с уникалния си писклив глас повтаряла едно и също, след завръщането си у нас.

Софи тръбяла навред, че най – много я впечатлили мъжете в бившата република на СССР. Тя дотолкова се увлякла в мечтите си, че дори започнала да разправя, че в България няма нито един достоен за нея. А там само за седмица харесала не един, а няколко. Даже, докато били там, Софка успяла да премине през няколко суперкратотрайни флирта с тамошни юнаци.

Софи Маринова в Баку

Определен интерес предизвиква и факта, че интересът на певицата към азербайджанските мъже бил предизвикан не от друг, а от именития телевизионен водещ Драго Драганов. Както стана известно, при престоя си в Баку Чая не спря да се увърта около местни младежи и дори не се посвени да публикува снимки, на които ги прегръща с надежда и упование.

„Софи, ти така или иначе няма да спечелиш, защото нямаме достатъчно пари да ти платим. По – добре се огледай наоколо и виж колко хубави мъже има около нас” – дал акъл Драго. Софи явно е послушала съвета му, защото сега стягала отново куфарите за Баку, където да поднови познанствата си.

Виж провала на Софи Маринова в Баку:

http://www.youtube.com/watch?v=DGKssEWWKaA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *