Софи Маринова ще си лее куршум против змии

0

sofi-szenaСофи Маринова, която се върна преди няколко  дни от двуседмично турне с Устата в САЩ  и Канада, получила панически простъп заради изобилието на змии във Финикс. Още щом кацнали на летището, тя казала на колегата си – имам лошо предчувствие – тук има змии и ме е страх.

Софка направила генералното си  умозаключение, като видяла, че е пълно с множество фигурки на влечугите във всички  магазинчета за сувенири. Щом ги продават, значи има, отсякла тя.  А дамата, която била  от организационния комитет по посрещането и отговоряла за концерта им там, кимнала бодро и утвърдително на Софи, когато тя я попитала дали наистина ли има много от тия гадини в щата.

Без да подозира, че певицата има силна фобия от влечугите, тя казала: „Ооооооо, ние си имаме много гърмящи змии, даже няколко пъти съм ги  виждала и по дворовете на къщите, влизат там в тревата и се крият, обаче  сега не им е сезонът. В момента повече има скорпиони и даже два пъти и мен са ме жилили“, влязла в ролята на информатор и екскурзовод дамата, а откровението й направо панирало Маринова.

През цялото време на престоя  във Финикс Софи била под стрес и с повишена бдителност заради ужасната опасност. Тя проверявала дори хотелската си стая и банята за влечуги, спяла лошо, за да не я изненадат в леглото, четяла молитви, кръстела се и добивала пепеляв цвят винаги, като излезели от града.

При едно от излизанията Устата излязъл от колата да снима някакви кактуси и певицата едва не припаднала от притеснение за него. Връщай се бе, ще провалиш турнето. Като те ухапе нещо аз какво ще правя. Ами пък ако умреш? – хленчела тя и се успокоила чак когато самолетът се издигнал от пистата.

Сега Софи ще ходи да си лее куршум против уплахи, три пъти за по-сигурно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/aGg8RvrSXWk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *