Софи Маринова се натряска заради бебето на Илиян

0

Софи Маринова голямаФолкпевецът Илиян, който преди два дни се сдоби с мъжка първородна рожба, поля важното събитие с весела група приятели в известен столичен клуб. Тупалката набързо събрал най-близките си колеги – Коцето, Борис Дали, близки приятели  и даже  Софи Маринова, към която таи искрени колегиални чувства.

С много марков алкохол и почти без мезета  фолкгрупата ознаменувала  идването на бял свят на малкия. Наздравици били вдигани не само за малкото момченце и за щастливия татко, но и за майка му Камелия, която е една от секси танцьорките  в балет „Нова“.

Щастливият татко пръв развял бяло знаме и си тръгнал, защото на другия ден трябвало да отиде на свиждане на семейството си в родилния дом. Една от най-големите купонджийки обаче се оказала Софито, която пиела умерено, но постоянно, вдигала най-тежките тостове, орисвала бебето да му се случи всичко най-хубаво в живота и останала до последния гост в заведението, осъмвайки само с празнуващи мъже. Това никак не я смутило, тъй като те й били колеги и приятели и дори сервитьорите не я заподозрели в нещо повече, освен в купонджийско настроение и приятелска раздумка.

Оставих я към 2 часа в абсолютно мъжка компания, изобщо не знам какво е станало после“, издаде я рапърът Устата, който също бил на събитието. Двамата със Софка също са приятели и даже работят съвместно.

И не само работят, а заминават на турне в САЩ, където смятат да пеят пред българска публика, но и съвестно да си платят данъците. Двамата не са в черния списък на американските власти.

Софи Маринова  в момента е без мъж до себе си и свободно разполага с времето си и може да купонясва до зори. Шегаджии твърдят, че родните мъже за нея са прочетен вестник и не може да открие подходящ. Полу нашега, полу наистина те й пожелават да открие любовта на турнето в Америка и да се върне у нас окрилена и подмладена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KE3Ox2dXt2E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *