Софи Маринова с нова изгора

1
Софи Маринова
Софи Маринова захапа бавачката на Лоренцо

Ромската перла Софи Маринова имала нов любовник. Според последна информация, новата изгора на певицата е … бавачката на синът й Лоренцо.

Софка вече е на турне по морето и е решила да съчетае работата с гаджетата. Зорки очи са хванали как чалгаджийката се пече само по бикини, без сутиен и въобще не се притеснявала от присъствието на сина си. Разбира се, с тях е и човекът, който се гриже за малкия Лоренцо и за майка му. Двамата си разменяли ласки и се цамбуркали безгрижно в басейна пред очите на детето. Приближени до певицата, споделят че младежът е бил в компанията на певицата, докато е била в Баку за Евровизия 2012. Мистериозният любовник е наглеждал момчето, докато Софка е репетирала своята песен.

Информацията дали Софи Маринова и бавачката са любовници не е официално потвърдена, но по всичко личи, че между двамата прехвърчат искри. Това опровергава слуховете, че гордостта на ромите има връзка с продуцента си Крум Крумов. Преди известно време се  твърдеше, че Крум е любовник на Софка, но тя категорично отричаше. Дали новата авантюра е истина ще разберем съвсем скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Боооожкееей с какви глупости занимавате хората! Кой го интересува кой в кои гащи бърка!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *