Софи Маринова продължава да си търси съпруг

0
Софи Маринова

Ромската перла Софи Маринова в последните седмици изчезна от хоризонта и хвърли почитателите си в неведение относно своя живот. Хора от музикалната индустрия обаче обясниха, че чалга кралицата просто го ударила на заслужена почивка, което време оползотворявала да си търси съпруг.

Софи била все по – притеснена, че няма да има щастието да си намери своя половинка и цял живот ще беснее сама. Фактът, че вече си има едно момченце Лоренцо не я успокоявал въобще, защото само след няколко годинки сегашния хлапак ще порасне и ще хукне да си търси късмета по белия свят.

Софи Маринова

Именно от това безрадостно бъдеще се притеснявала Маринова и често споделяла за проблемите си пред своите дружки. Певицата допълвала, че в живота си чувства все по – голяма празнина, която дори супер успешната й кариера не можела да запълни.

Наистина, на няколко пъти пробвала да се сближи с различни мъже, но всички те се оказали използвачи. След като се насладели на нейните прелести, бягали като пълни бездарници и не искали да чуят за нещо по – сериозно. Времето обаче продължавало неумолимо да тече и никой не бил в състояние да спре неговия ход.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rwlCPNNhdu8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *