Софи Маринова: Когато ме засърби не ме е срам да си искам

0

Софи Маринова призна, че си няма майстор да я ашладисва

Софи Маринова
Софи Маринова

Ромската магьосница Софи Маринова проплака в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия, че си няма доверен човек и поради тази причина рядко прави секс. Тя уточни, че все пак не е останала съвсем на сухо, но щастието я спохожда веднъж на няколко месеца и това понякога ѝ тежи.

„Все пак ние от шоубизнеса, певиците, не сме много – много по секса. Лошо е, че още никой не ми е грабнал сърцето. От време на време все пак ми се случва да правя секс, но това е много рядко. Ясно ви е, че ние често не си доспиваме заради работата, идвам си вкъщи чак към 5-6 сутринта”, сподели Софи Маринова.

Софи Маринова
Софи Маринова мечтае за сватба

Певицата допълни, че когато я налегне любовна мъка, не се свени да си търси сама партньори за секс. В случай, че си хареса някое момче си го сваля и винаги поема инициативата в свои ръце. „Просто отивам и си казвам, не ме е срам от нищо”, уточни Софи Маринова.

Тя разкри истината за раздялата с бившата си половинка Данчо. Според нейната версия двамата се раздърпали не заради изневяра от негова страна, а защото имали несходство в характерите. В крайна сметка Софи Маринова заяви, че е напълно самоотвержена в любовта и когато обича някой го обича истински. В същото време обаче се ядосва, че никой от досегашните ѝ партньори не я е ревнувал по време на връзка, а всички ѝ казвали, че е „смотана”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=AWF2AeWMsWI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *