Софи Маринова хукна по уроци по английски

0

Ромската перла вече знае наизуст английската азбука, наваксва пропуснатото през ученическите години

софи маринова

Софи Маринова явно не се е отказала от идеята си да емигрира в Лондон, Великобритания. Още преди около две години тя направи първи опити да избяга в по – нормалната страна, но претърпя провал поради финансови причини. После реши да строи къща в София, но май и това не и се отдаде. Сега, на стари години, твърдо е започнала да заляга над английския език, за да отиде подготвена и да не разчита на чужда помощ.

Нейни близки коментират, че ако сега беше ученичка, Софи Маринова трудно щеше да има повече от слаб 2 по английски език. Наскоро ромската перла записала курс по езика на Шекспир, защото й станало неудобно пред сина й. Лоренцо бил що-годе в час с тънкостите на най-използваната реч по света и се решила да инвестира в своето образование.

От инвестицията й обаче полза почти-нулева. На турнето й зад окена, което приключи преди дни, Софка не се оправила без помощта на преводач. От уроците вместо файда певицата, имала вреда.

„Вместо да обясня, че съм singer (певица – б. а.), аз си го перкам, че съм single (сама).Голяма съм шматка!“, присмя се сама на себе си Софка.

http://www.youtube.com/watch?v=AWF2AeWMsWI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *