Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Софи Маринова гони духове с планински кристали

Софи Маринова

Истински ужас от духове изпитала преди известно време ромската певица Софи Маринова, издадоха нейни близки. В един момент ситуацията станала неудържима и Софи зазвъняла на всичките си приятели в един през нощта, за да я спасяват от таласъмите.

Драмата се разиграла в една хладна вечер през есента, имало и пълнолуние. Софи се опитвала да преспи малкото си синче Лоренцо, когато в жилището започнали да се чуват странни шумове. Въпреки че навън нямало никакъв вятър, вратите на стаите се отваряли сами и скърцали страховито, задвижвани от незнайна сила.

Таласъм

В един момент се чули и приглушени стъпки, които сякаш били на стар човек или много малко дете. Истинският ужас настъпил, когато нещо изпуснало тежък стон непосредствено до певицата, а от другата стая се дочуло силно почукване.

Тогава Софи Маринова се паникьосала окончателно и започнала да звъни на когото се сети. По телефона обяснила, че не разбира какво точно се случва, но е страхотно уплашена и моли за помощ. Приятелите й дошли да я спасяват и още по тъмно я изпратили при врачка да разваля магията.

Софито веднага отърчала при нейна довереница от бранша, която се запознала със случая и заявила, че имотът на Софи е нападнат от духове. Единственото спасение било да сложи във всяка стая предмет от планински кристал, който гонел призраците и не им позволявал да безчинстват. Още на същия ден, ромският славей се обзавела с кристални предмети и действително оттогава насам не е имала подобни преживявания.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=GfCfkmaR8Gc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *