Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Содом и Гомор в Църквата!

И рече Той: „Да възлюбиш Господа твоя Бог с цялото си сърце, с цялата си душа, с всичката си сила и с всичкия си ум и ближния си както себе си“.

Палаво езиче - поздрав за миряните от архимандрит Виталий Рилски

Палаво езиче – поздрав за миряните от архимандрит Виталий Рилски

Така заръча синът Божий на миряните и на свещениците, часове преди душата му да се понесе към отвъдното преди повече от хилядолетие. И докато редовите човеци трепереха от страх да не нарушат някоя от 10-те божии заповеди, най-греховни и срамотни страсти се разгоряха с все сила зад портите на най-големите български манастири.

Зад гъстата брада се крие нежната душа на Баба Гуси

Зад гъстата брада се крие нежната душа на Баба Гуси

Навръх Коледа, когато се спазва строг пост, нашите монаси разпасаха колани и се отдадоха на греховни съблазни. И плюха на казаното в Библията, в един от Законите на Мойсей: „Не лягай с мъж така, както лягаш с жена. Това е отвратително нещо“.

Нашите попове обаче не само че полегнаха, но и завъртяха куп оргии и скверни далавери – макар че търговците отдавна нямат място в храма. Кой може да повярва, че видни духовници въртят усилен с*кс чат в социалните мрежи за набиране на свежа плът и са превърнали всяка икона и свещ в църквата в източник на безскрупулно забогатяване?

Дядо Пахомий или Чувствената Палома

Дядо Пахомий или Чувствената Палома

В българските храмове и манастири ври и кипи от разврат, оргии и алкохолни вакханалии. Стените на светата обител отдавна са напоени с цигарен дим, кокаин и изпарения на високоградусови напитки. Облечените в расо мъже вече не се свенят да развяват срамотиите си публично, да качват съблазнителни фотоси и да разказват гнусни пикантерии, с които да впечатляват младите лъвчета. Думите им могат да изчервят и най-разтропаната Златка и да погнусят и най-ревностните читатели на с*кс трилогията „50 нюанса сиво“.

След като Варненската митрополия се разтресе от скандали за мистериозната смърт на владиката Кирил, извънбрачните му деца от журналистка, нерегламентираните контакти с негови братя по расо, дойде ред и на Троянската света обител. И макар че преди година там бе положено тялото на патриарх Максим, калимявките не се посвениха да спрат ужасяващия разгул, за който в пресата бе писано в началото на август. Чак сега темата изригна и потресе цяла България, след като „Господари на ефира“ излъчиха потресаващия запис, за който бе алармирано преди 4 месеца.

Любовните чувства и плътските желания изкараха на преден план млад мъж, който доброволно се намърдал в креватчето на монах скромно запознанство в широкото интернет пространство. Шокираща-телевизионна изповед на младока взриви целокупния народ, на който и без друго фалшът в Българската православна църква отдавна му идва в повече.

Брат Кирил или сестра Кичка - зависи най-вече от мерака на отчето

Брат Кирил или сестра Кичка – зависи най-вече от мерака на отчето

„Във фейсбук получих покана от йеромонах Кирил Тодоров от Троянския манастир. В процеса на писане получих предложение за гости в манастира. Искаше да станем гаджета, защото ме хареса много. Aз съм с нестандартна сек*уална ориентация и взех решение да приема, понеже си търся нещо по-сериозно.

След като се запознахме и прекарахме заедно няколко нощи, разбрахме, че има чувства и у двамата. Той се влюби в мен, както и аз в него. И така продължихме няколко месеца. Далечното разстояние и още други някои причини обаче, не позволиха и не се получи да бъдем заедно. Така аз му предложих да се разделим… Той обаче на няколко пъти злобееше и отправяше заплахи към мен. Аз се връщах при него и така 3-4 пъти. Преди около две седмици решех наистина окончателното до скъсам с него, а той в яда си и започна да сипе заплахи срещу мен, че ще плати на някои хора да ме пребият. Заплаши ме, че или ще ще бъда негов, или няма да позволи бъда на никой друг“, сподели пред камерата на „Господари на ефира“ момчето, което пожела анонимност от срам пред роднините си.

От думите му стана ясно, че зад стените на манастира стават неща, които достойно могат да послужат за сценарии за филм за възрастни. Думи, непристойни за целомъдрените уста на божиите служители, са само малка част от нещата зад дувара на свещеното място. Всяко казано изречение, подхвърлена реплика, или закачка била нагледно илюстрирана с подходящо движение от три пръста, мимики и полови знаци, каквито се ползвали в най-изпадналите бардаци. Груповата маст*рбация и меренето на пениси били задължителна вечерна практика за след молитва.

Момчето разполага с видеоматериал, на който се виждало как йеромонах Кирил Тодоров вее члена си като Самарското знаме. От друго клипче ставало ясно, че всички наричат отец Августин – баба Гуси, а отец Пахомий носи нежното Палома. Самият йеромонах Кирил пък бил познат като Кичка. Монасите си говорят в женски род, докосват се нежно по ръцете по време на закуска, обяд и вечеря, а следобедната дрямка понякога се оказва и време за разтоварващ от напрежението с*кс.

Често отците се забавлявали с платени момчета, които викали от големите градове. С парите които миряните оставят по иконите в храма, перверзните попове задоволявали нагона си.

Към Троянския манастир кажи-речи всяка седмица пътували млади момчета, които срещу 100 лева радвали самотните нощи на монасите.

Публична тайна е, че с*кс скандалите в Троянския манастир не подминават и другите обители. Периодично избухват истории за гейове в Гложенския, Роженския, Дряновския, че дори и в прочутия Рилски манастир.

Последният спокойно може да оглави класациите за най-развратно място, защото легендите за неговите „стопани“ отдавна са се превърнали в колоритен фолклор.

Тамошните свещениците се напивали до безпаметност, после се отдавали на хомо и би ласки без никакъв свян. Безпрецедентната разюзданост взела връх в средата на юли тази година, когато възбуден като пръч свещеник преследвал с щръкнало „достойнство“ и явни намерения за интимна близост свой колега по расо. Гоненията станали посред бял ден в двора, пред смаяния поглед на десетките посетители. Обектът на попските щения успял да отърве „дългия“, като избягал в близкия град Рила, при това пеша. Там се скрил в жилище за временно настаняване, благодарение на социалните служби към съвета.

Оцелелият от любовната авантюра 50-годишен архимандрит Виталий Рилски често се набърквал в гей афери, но в този ден не му било до мъжка нежност, защото… бил протрит! Иначе попът си имал няколко любовници, които идвали на ротационен принцип в храма.

Легенди се носят и за чутовни гей оргии, които отците в Гложенския манастир си вдигат по време на най-светлите християнски празници. Миряните са в шок, защото според мълвата перверзните монаси редовно си миели дупетата със светена вода след разюздан хомо с*кс.

Голяма част от поповете водят и светски живот. Тъй като „манастирът тесен за техните души е“, поне веднъж месечно отците акостирали в София на гей тур. Изтупвали се в светски дрехи в барове, предназначени за хомосек*уални. Особено любимо място им била дискотека „ID“ в центъра на София. „Лесно ще познаете обратните попове. Те нарочно поддържат брадите си по-къси, за да може бързо „да превключват“ от расо на дънки и пуловер“, разказва запознат с привичките им.

Същевременно Светият синод пасува. Патриархът и останалите отци мълчаливо свеждат глави, надявайки се и тази тема да мине и замине за 3 дни — като всяко българско чудо. Въпреки грандиозния скандал сериозна реакция липсва.

А не бива. Храмовете са последното останало свято място в България, което дори атеистичният комунистическия режим не успя да унищожи. Символи и пазители на вярата, те не бива да са сек*уална арена на тарикати-маниаци.

Редно е всички перверзни попове, избрали си за убежище на греховните страсти домовете Божии, да бъдат позорно натирени и разпопени.

Развратът наистина няма място в храмовете.

И ако навремето Господ изпепелил Содом и Гомор заради разгулните оргии на жителите на древните градове, откъде ли би започнал днес?

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Содом и Гомор в Църквата!

  1. Владислав Отговор

    08.12.2013 в 0:44

    Поставили сте снимката на дядо Пахомий от Зографския манастир, поне проучвайте нещата преди да пишете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *