Смях! Валери Божинов си монтира крилца на шмайзера!

0
Валери Божинов

Валери Божинов навлече дънки с крилца, копира Азис

Футболистът и послушен съпруг Валери Божинов  обра овациите в интернет, след като се изтупа с дънки, върху които са щамповани разперени орлови крила, точно на мястото на шмайзера. Това веднага отприщи лавина от „доброжелателни” коментари, според които разумът на спортиста се е преместил от главата на друго място.

Николета Лозанова

Негативното отношение на някои обаче съвсем не попречи на мнозина да заявят, че с такава жена като Николета Лозанова наистина е задължително да си монтираш крилца на оная работа, защото зверица от нейния ранг би могла да бъде озаптена само с редовни наказания и солидни парични поощрения.

„Трябват му крилцата да литне, защото иначе Ни Ло никак няма да стои мирна за по – дълъг период. На всички е ясно, че ако не я наказва редовно с бухалката, ще го направи за смях още при първа възможност. Давай, Валка, ние сме с теб” – написа развеселен фен на звездната двойка.

Според други пък Валери Божинов просто е станал поредният представител на хайлайфа, който копира Азис. По тяхното мнение, кралят на фолка се изтупал с абсолютно същите дънки преди няколко дни, по време на свое участие. Допусна се и възможността Николета Лозанова да е откраднала ефектните гащи от Азо, за да издокара с тях любимия си съпруг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *