Смях! Турски водолази спасиха секс кукла от удавяне

0
Спасителната операция на водолазите се оказа безсмислена

Спасителни екипи на южната ни съседка Турция положили нечовешки усилия, за да спасят от удавяне секси гола жена, която обаче се оказала надуваема секс кукла.

Всъщност властите са били подведени да спасяват кукла от удавяне от курортистите, които решили, че секси гола жена се дави в Черно море и потърсили помощ от турските спасителни екипи. Турската полиция реагирала на мига на сигнала и изпратила екип от водолази, който да претърси обстойно северната част на Самсун, за да спасят изпадналата в беда жена.

Удавницата се оказа секс кукла

В крайна сметка усилията на старателните турски спасители се увенчали с успех и те достигнали със сетни сили до безпомощното тяло на голата жена, която обаче се оказала от пластмаса.

Така усилията на водолазите се оказали безсмислени и тялото, което те извадили със сетни сили,  само след няколко минути било изхвърлено от самите тях в близкия контейнер. Турските власти не са успели да установят дали някой палав летовник, без да иска е изпуснал своята найлонова дама да плува сама, или някой умишлено я е изхвърлил във водата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *