Смях! Черната Златка се мазни на „Госпожа Патрашкова“!

0
Черната Златка

Броени минути след поверителен разговор между живото чудо Златка Димитрова и кръвожадно изглеждащата Кристина Патрашкова, плеймейтката започна да звъни по телефоните на свои приятели и познати, за да им се похвали, че вече са изгладили отношенията си с патриархално настроената журналистка.

Приятелите от своя страна съвсем не се поколебаха да раздрънкат последните информации от кухнята на „ВИП Брадър” и открито да се подиграят на подмазваческите страсти, завладели конкурентноспособната за призово класиране в брадъра Златка.

Кристина Патрашкова

Те издадоха, че действително бургаската нимфа и Патрашкова са на път да се сдобрят напълно, след като между тях прехвръкнаха искри покрай коментарите около вече станалите пословични столици. В гореспоменатия разговор, Кристина решила да зарови томахавката на войната, както и да внесе малко ред и дисциплина сред съквартирантите. Показала изключително позитивно настроение и с умерен тон заявила, че всъщност Димитрова съвсем не е толкова лош човек.

След изричането на тези безценни слова, Черната Златка сякаш се почувствала окрилена от щастие и наченала да се хвали. Тя споделила за секунди новината, че „Госпожа Патрашкова изостави негативното отношение и похвали Злати пред всички”. Такова чудо моделката не очаквала и искрено благодарила на зловещата си съперница за спечелването на голямата награда.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *