Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

SMS – ите виновни за безразборния секс

SMS-ите подтикват младежите към безразборни връзки

Онлайн обществото ни и непрекъснатото кибичене в чата са причина,  младежите да изпитват  неистово желание за безразборни сексуални контакти, сочи последното проучване на специалисти от университета на Плимут. Според учените онлайн общуването е чиста проба забивка  между юношите. Според проф. Анди Флипер дори участниците в онлайн комуникирането да не съзнават, какво точно се случва,  тези им контакти неминуемо оказват влияние върху сексуалното им поведение. Професорът е направил редица изследвания, за да докаже своята теза, свързана с  това как технологиите влияят на общуването ни с околните.

Всеки 10-ти има сексуални контакти с непознат от чата

Ученият е обърнал специално внимание на нарастващата активност на учителите, които се опитват чрез чата в нета да оказват благоприятно влияние върху поведението на своите възпитаници, като говорят на техния език, но ефектът е точно обратния.  Анди Фипен е установил още, че в последно време подрастващите  на възраст от 16 до 24 години все по – често  си пращат sms – и със сексуален подтекст или картинка, или видео с компрометиращо съдържание.

В следствие на обстойните анализи, които е направил проф. Фипен е стигнал до заключението, че всеки 10 -ти започва сексуална връзка с някой непознат от чата, което  съвсем естествено крие сериозни опасности за подрастващото поколение.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *