Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Смокини и черници! Порно зверица подгони Веселин Маринов в Полски Тръмбеш!

Веселин Маринов

Веско Маринов едвам отървал кожата, след като бил подгонен от възбудена фенка

Веселин Маринов преживял доста неприятна ситуация, в която бил заставен да бяга с всички сили, за да се изтръгне от лапите на озверяла за секс нимфоманка. Историята се разразила преди около седмица в родния на певеца Полски Тръмбеш, където отишъл да инспектира свой наследствен имот.

Веселин Маринов

Клюкари разказват, че след тежкия и изморителен ден, Веско решил да отдъхне със стари приятели в една от местните кръчми. Пристигнал във видимо добро настроение и въпреки изнурения си вид поръчал на всички по една студена бира. Тъкмо започнали да си спомнят за старите времена, когато в заведението връхлетяла добре позната на тамошните разведена дама, славеща се преди всичко със своето разхайтено поведение и 24 часова настървеност за секс.

Още с появата на хубавицата радостната врява в заведението затихнала и над препълнените маси се възцарило мъртво мълчание. Само една муха жужала около лампата и с бръмченето си допълнително изнервяла наплашените мъжаги. Жената обаче съвсем спокойно отишла на бара и си поръчала някакво питие. Така, животът възстановил нормалния си ритъм до момента, в който зверицата рязко се обърнала и властно впила поглед в известния изпълнител.

Когато усетил накъде отива работата, Веско Маринов запазил самообладание и смигнал на приятелите си, че ще се измъква да не стане напечено. Тихомълком започнал да се премества към края на стола и докато останалите разберат какво става, хукнал към вратата и с всички сили затичал към паркирания наблизо джип, преследван само от нахалната дама. За щастие всичко свършило благополучно, защото певецът съумял да се метне в колата преди да бъде застигнат.

Виж видео с Веселин Маринов:

http://www.youtube.com/watch?v=nHB06PZg3d8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *