Смела лейди наби изнасилвач в Свищов

2
Сразеният насилник

Млада жена оказа съпротива на пиян насилник, който я нападнал с гол в ръката нож. Сърцатата лейди не се уплашила, а увила оръжието на алкохолендера с якето си и го гътнала на земята. След като треснала самозванеца два пъти по мутрата, тя се обадила в полицията.

Впечатляващата история се разиграла преди ден в свищовското село Ореш. Тогава Мария Йонкова отишла до местния хоремаг, за да си напазарува. В магазина обаче вече раздавал правосъдие нафиркан до козирката 59 годишен съселянин, който жестоко се заяждал с продавачката и отправял нецензурни реплики по неин адрес.

Така Мария извила ръката на пияницата

Мария се притекла на помощ на изнервената и уплашена магазинерка, което предизвикало нов изблик на ярост у негодника. Той напсувал и нея, но Мария също се оказала устата и надделяла психически. В крайна сметка, пияницата се врътнал и излязъл от бакалията разтреперан.

В същия миг обаче решил да направи засада, за да отмъсти за поруганото си достойнство. Когато Мария напазарувала и тръгнала по пътя към вкъщи, наглецът изскочил изневиделица и я нападнал в гръб с изваден нож. Изкрещял в ухото й, че сега тепърва ще разбере с кого си има работа, след което замахнал да я надупчи.

В последния момент обаче жената успяла да се извърти и съобразително хвърлила якето си върху ръката, в която разбойникът държал острия нож. Не изгубила нито секунда и го тръшнала на земята, след което го препарирала с два юмрука в челюстите. По време на атаката самата Мария получила удар в хълбока, но за щастие ножът не я засегнал.

Пияницата е задържан за срок до 24 часа, а срещу него е образувано производство за хулиганство, което ще се гледа по бързата процедура.

Пияници:

http://www.youtube.com/watch?v=P_wwfc6FEbo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *