Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Смахнатият професор Юлиян Вучков пак ще ни развеселява от телевизора! – с видео

vu4kov1

Юлиян Вучков

Skandalno.net Поразяващата уста, приятно смахнатият Юлиян Вучков, в чиято професорска титла някои най- вероятно с основание се усъмниха, е на път да излезе от екранно забвение. Той бе прогонен от няколко телевизионни канала. Последно увисна от Нова телевизия след като частната медия издуха телевизионера Милен Цветков.

Сега обаче има голяма вероятност „професорът” пак да развеселява телевизионната публика. Програмният директор на Канал 3 Сашо Диков е решил да покани Юлиян Вучков в поверената му телевизия. Сашо Диков даже вече бил измислил как да го вплете в програмната схема на Канал 3. Целта на занятието и въобще – не всички подобни ходове в телевизиите, е една единствена – вдигане на рейтинга и от там – на цената на рекламата.

Явно популярността, която синия екран му дава, липсва на Вучков, та е решил отново да се пресели в телевизора!

Явно популярността, която синия екран му дава, липсва на Вучков, та е решил отново да се пресели в телевизора!

„Професор” Вучков е наистина много забавен с високопарните си коментари на неща и събития с думи, които отдавна са прозрени или казани от други, по-умни от него. Но на фона на всеобщата скука, която лъха от екрана, той развеселява народа с неподправената си детинска увереност, че е върхът. И наистина си има неповторимо „излъчване”.

Работата в Канал 3 обаче не е съвсем опечена. Заплащането, което му предлага телевизията, било малко обидно за „професора” и той все още се чудел дали да се съгласи и да приеме предложението или пък да откаже. Но устакеринът Юлиян Вучков е и суетен – освен от пари, той има огромна вътрешна потребност да се изявява публично, да е колкото се може по-в центъра на събитията. Така че съвсем скоро като нищо може да ни ощастливи с присъствието си на телевизионния екран… skandalno.net
Цветистите квалификации и чешитски определения на Вучков по адрес на недобросъвестни зрители нямат край! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *