Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Смачкаха Ваня Червенкова и я нарекоха мутра

ваня рев пликНай-тежките мисии тази седмица получиха Павел Чернев и Ваня Червенкова. Докато другите невинно си заваха въпроси и се измъкнаха леко, тежката артилерия в Къщата получи тежки задачи. Павел Чернев пърдя и воня цели три часа, а Ваня беше поставена в изповедалнята да избира тя ли да се възползва от нещо или да се жертва за съквартирантите си.   Първото на пръв поглед беше лесно. Дали да си види кученцата, или да спрат цигарите на Пламен за една седмица. Тя обаче се оказа много привързана към кученцата.

В този живот толкова малко хора ме обичат, а тези животинки ме обичат безпрекословно, изстена тя. За капак през стъкло тя виждаше кученцата, които весело се въртят в съседна стая. Със сълзи на очи тя жертва срещата с кученцата, защото без цигари Пламен ще се изнерви. Втората дилема беше пак лесна на пръв поглед. Тя да се откаже за една седмица от носенето на слънчеви очила в Къщата, или Лияна да бъде лишено от гримовете си.  При това условие Ваня ревна с пълен глас. Лияна изкарва пари с лицето си. Това е нейният имидж. Аз не мога да позволя тя да тръгне размъкната и негримирана. От друга страна обаче очилата ми не са каприз. Правена ми е операция на окото и светлината в Къщата ми пречи.Ваня никол Може да ми увреди зрението. Накрая Ваня реши, че ако нещо се случи, ще докарат офталмолог, отказа се от очилата и остави гримовете на Лияна.

Най-тежко обаче беше условието тя да се види с дъщеря си, или да се жертва Мариян да види новородения си племенник. Червенкова едва не дотигна до истерия при тази дилема. Тя отново виждаше дъщеря си през специалното стъкло, но момичето стоеше в очакване и не можеше да вижда майка си. След много сълзи бизнесеменката отсече – аз Никол ще я видя най-късно след седмица – две, като ме изгонят. А Мариян ще пътува веднага за чужбина и може да не успее да се види с племенника си. Нека се видят.

При това изпитание очите на всички съквартиранти се напълниха със сълзи, а Лияна и Йоана се разреваха открито. аня излезе сломена и продължи да плаче. Не така обаче си мислеха коментиращите. Патрашкова направо я закла, че преигравала и това с дъщерята било ненормално. Трябвало да види дъщеря си, ако е истинска майка.  Но тя я видя през стъклото и разбра, че е добре, парира я Антония Петрова. Стига бе! Не ми я хвали, озъби се Патрашкова. Тази дама е една мутра. Нищо повече. Защо не стрелят по теб или по мен? Просто не я познаваш, тя е точно такава, емоционална и жертвоготовна към приятелите си, сви рамене миската.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Смачкаха Ваня Червенкова и я нарекоха мутра

 1. Дидкааа Отговор

  22.10.2013 в 12:53

  Да вземете да изгледате пак епизода с Ваня. Първото условие беше или да спи при Мира една седмица, или Пламен да не пуши електронните си цигари. А условието за кученцата беше да избира или тя да ги види за половин час, или Йоана да получи тортата от майка си за именния си ден!
  И на мен ми се стори прекалено с тази драма. Може да съм егоист, но смятам, че на Ваня очилата и в случая ще са и по-важни от грима на Лияна, както и никога не бих пренебрегнала своето дете, за да може Мариян да си види племенника. Хубава постъпка, но аз не бих го направила. Детето ми е по-важно от всеки и от всичко!

 2. Ася Отговор

  23.10.2013 в 0:03

  Е тая не мога да я търпя.Плачеше като на умряло,а то за кучетата.Наистина нещо е психясала.Голям цирк беше снощи.Разбира се че и аз щях да предпочета детето си ,но всичко това беше заради номинацията да се покаже колко е добра.

 3. Ясен Отговор

  23.10.2013 в 10:36

  Щом е влязла там, ще играе по правилата, колкото и да циври. Тя не може да постави своите желания над чуждите. Ни кученце, ни дететце. Хванала се е на хорото, ще скача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *