Служителка в социален дом пребива дете на 3 с токчета на обувки

3
Ценка Благоева

Трагичната история на малкия британец Оливър Туист оживя и у нас след като стана ясно, че децата от социалния дом „Надежда” в Русе ставали невинни жертви на неистови зверства, разкриха от Агенцията по закрила на детето. Една от служителките буквално издивявала и налагала невръстните малчугани с Библия за деца и даже с токовете на ботушите си. Въпреки че за извращенията се знае от дълго време, все още никой не е потърсил отговорност на виновниците.

За изстъпленията съобщила служителката Ценка Благоева, която разбрала какво се случва от децата през месец юли 2011 година. Хлапетата й разказали, че социалната работничка Стоянка Петрова редовно ги налага и унижава, а агресията и била ненадмината, когато ставало въпрос за 3 годишния Габриел.

Кадър от филма Оливър Туист

Това невръстно детенце било подложено на особено „внимание” по време на издевателствата и именно той бил налаган по главата с Библията за деца, а в доста от случаите и пребивано с токовете от ботушите на Стоянка. Габриел се превърнал във възпитаник на ужасния дом след като държавата го отнела от родителите му заради тяхната бедност, която дошла след като останали без работа и жилище.

За извращенията споделя и Милена Саха, която сътрудничела на родителите на Габриел да измъкнат детето си от социалния дом. Тя потвърждава, че малкият е бил тероризиран редовно от въпросната служителка.

Към момента Стоянка Петрова е съкратена от служба, а прокуратурата продължава да търси доказателства дали въобще е упражнявано насилие над децата. Припомняме, че за случая се разбра след публикация на журналистката от вестник „Утро“ Ася Пенчева, която пък изненадващо беше осъдена за клевета от главния свидетел Ценка Благоева, след като предаде думите й на страниците на печатното издание.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Защо никой не разследва тази БЛАГОЕВА кой и мърда конците.Аз съм нейна бивша колежка от училището в НИКОЛОВО.Изгониха я заради интриги и по същия начин всяваше раздори в училището ни.После започна работа в пощата и от там я изгониха заради интриги.Тя не е добре психически всеки го знае.Аз съм била свидетелка как си бие и собствените си деца.Дори СТОЯНКА ПЕТРОВА да е удряла дете тя да не е изверг че да има кървища по цялата стая.Смешна жалка история. Нека психиатър освидетелства ЦЕНКА БЛАГОЕВА и да си я пребират в психото .Тя е опасност за обществото!!!

  2. Абе хора от „Скандално“, вие изобщо имате ли прадстава за какво говорите?!От къде ги получавате тези „факти??? Петрова от години не работи в група, тя е социален на дома и работи предимно с документация. С децата работи индивидуално само когато трябва да ем се изготвят планове за грижи и оценки на потребностите и то в присъствието поне на още трима специалисти, работещи с конкретното дете! за кави системни малтретирания пишете бе ей! ПОНЕ СИ НАПРАВЕТЕ ТРУДА ДА ПРОВЕРИТЕ КАК СТОЯТ НЕЩАТА! И я си задайте въпроса – защо аджеба тая защитница Цена, като е видяла полумъртвото окървавено дете не е извикало полиция?!?!!??! Цена е на 50 години, а има само 7 години трудов стаж!!!! Защо ли????

  3. Защото е гнусна долна лъжкиня, която завиждаше на Петрова за кабинета и защото единствено Петрова й каза на два пъти истината в очите – чикой от колектива не иска да работи с нея! Щото Петрова я е хващала по бельо, посред бял работен ден да си глади опраната фуста, по време когато трябва да обгрижва и възпитава децата. Щото петрова я е хващала да сърба с черпака от тенджерите с обяд на същите тези дечица, които толкова жали, докато ги еоставила на двора с детегледачката да играят. Защото Петрова я е хващала да спи посред бял ден по средата на робтаната седмица, след като е изгонила детегледачката – да не мие чинии и да не мисти, щото ще й пречи. И тая „кучка“ Петрова имаше „наглостта“ най-колегиално да я съветва и да се оптва да й подаде ръка! Да живее истината на „СКАНДАЛНО“! КАК НЕ ВИ Е СРАМ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *