Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Служител в М Тел към клиент: Плащаме си на „Господари на ефира“ – не ги търсете за помощ!

telНаглостта на служителите на М- Тел няма граници, жалват се абонати. Поредният случай на гавра с клиент се състояла неотдавна, а в разправията било намесено и популярното предаване „Господари на ефира” .

„Заплаших ги, че ако не преразгледат фактурите ми, които са нереално високи, ще се обадя на „Господари на ефира”. А една служителка ми отвърна : „Няма смисъл да им се жалвате, ние сме им рекламодатели. Никога няма да излъчат такъв репортаж. Медиите са купени от нас!”, разказва пореден ужилен клиент на мобилния оператор.

След като в края на миналата година от М- Тел решиха да обновят системата си, хиляди граждани се оказаха с некоректно изчислени фактури. Пред офисите пък се извиха опашки.gospodari Абонатите чакаха с часове, за да напишат жалба до мобилния оператор с надеждата да преизчислят месечните им сметки. Това обаче не се случва.

„Написах молба за периода септември – декември. Когато обаче я подадох, ми казаха, че не можело в момента да ми дадат входящ номер. На другия ден отидох отново в техен офис и ми казаха, че такава молба при тях няма, но сметките ми били коректно изчислени”, разказва потресена столичанка. Жената си тръгнала съкрушена – надявала се да й върнат някакви пари. Била сигурна, че за периода септември – декември не е надвишавала сумата, която плаща обикновено.

„Отидох пак след като излязоха фактурите ми за януари и февруари. Сумите отново бяха доста високи. Убедена, че не съм говорила толкова, си позволих да повиша тон. Казах на служителката за изгубената ми жалба за периода септември – декември. Бях толкова бясна, че започнах да крещя и тя взе да изчислява на място сумите за периода, които оспорвах. Оказа се, че са ми начислили 70 лв. Побеснях. Имам малко дете все пак и тези пари са ми необходими. Когато в яда си й казах, че ще се оплача на „Господари на ефира” , тя без никакво притеснение ми заяви: „Ние сме им рекламодатели, никога няма да излъчат такъв репортаж”. Представяте ли си, защото аз не мога. А уж сме в Европейския съюз”, оплаква се жената и се кълне, че възможно най- бързо ще смени мобилния си оператор. Както направиха вече хиляди недоволни.

Отливът вече е забелян от другите два мобилни оператора, които са увеличили броя на абонатите си. Засега най- голям приток има към „Виваком”, които бележат огромен ръст в клиентелата си.

„Господари на ефира“ спечелиха публиката с дръзките си разследвания. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Служител в М Тел към клиент: Плащаме си на „Господари на ефира“ – не ги търсете за помощ!

 1. пешо Отговор

  31.07.2011 в 16:10

  прости мазохисти! решението е просто – сменяте оператора и готово! никой няма да ви помогне!

 2. Драго Отговор

  01.08.2011 в 13:50

  Ама просто си измисляте истории от 1001 нощ.

 3. Емил Отговор

  01.08.2011 в 13:51

  Да, бе. То не беха покойници, не беха истории с надписани сметки, ама тази история чупи наглометъра по простотия.

 4. Емил Отговор

  01.08.2011 в 13:52

  Да не забравяме и това, че фалшифицирали ЕФН-тата. Големи простотии се измислиха. просто понякога се чудя кога ще сптре цялото това нещо.

 5. Сия Отговор

  01.08.2011 в 13:59

  Тази новина ме води до голям смях. не вярвам да има толковоа глупава служителка на М-тел. Нагло се измислят лъжи. Просто вече всичко започва да става прозрачно.

 6. Лили Отговор

  01.08.2011 в 14:00

  Този репортаж ли е, история лие, какво е не знам – но е много глупаво съчинено.

 7. Стефани Отговор

  02.08.2011 в 16:24

  Не вярвам служител на Мтел да си позволи да каже подобно нещо. Че имаше гаф с новата система, имаше, ама, доколкото ми е известно, от няколко месеца всичко е наред. Поне на мен фактурите ми си излизат на време и без проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *