Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Служител от обраната банка в Студентски град в комбина с крадците

Всички служители от обрания клон на ОББ в Студентски град ще минат разпит на детектор на лъжата. Имало е изтичане на вътрешна информация, че във фаталната сутрин банката е подготвяла да изплати 6- цифрена сума на свой клиент, твърдят източници от МВР.

Обирджиите може да са научили за парите и от самия поръчител. Полицията в момента проверява дали клиентът не е бил подставено лице на наглите крадци, които отмъкнаха близо 200 000 лева в четвъртък сутринта. Подобен удар няма как да не е бил подготвен без предварителна информация, категорични са разследващите. Въпросът е от къде е изтекла – от банков служител или от самия клиент.

Когато обирджиите нахлуват в офиса на ОББ в Студентски град в 9 сутринта, със сигурност са знаели, че в този момент крупната сума се е намирала върху плота на касата. Служителката броила парите преди да ги прибере в трезора. Обирът става

Обирджиите правят удара за 90 секунди

точно за 90 секунди. Въоръжените и маскирани крадци повалили на пода охранителя и насочили автомати към служителите в клона, които броили банкнотите. Прибрали парите в чанта и хукнали да бягат към мотора си, който бил паркиран на няколко стотин метра от банката.

Малко преди да стигнат до превозното средство, чантата на обирджиите се скъсала и близо 50 000 лева се изсипали. Ударът на крадците за едната бройка щял да се провали, тъй като няколко минути по- късно, изпуснали торбата с плячката. Бандитите обаче спрели мотора, взели си чантата и отпрашили.

Говори се, че в момента на обира върху плота имало и 120 000 лева, предназначени за зареждане на банкомата. Операцията обикновено се извършва в края на работното време и се заявява ден по- рано от служителите.

Детайли за обира в Студентски град. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *