Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сливенските проститутки недосегаеми от полицията – платили си данъците

Проститутките в Сливен се изхитрили и си платили данъците. Така полицията не може да арестува нито една жрица, понеже те показват документ, че тази дейност им е разрешена. Истинско разрешително никой не може да има, тъй като тази дейност не е законово уредена, но самият документ, че държавата е приела данъка, означава косвено, че е съгласна с извършваната работа.

Голяма част от жриците стоят на магистралата, но има и такива, които дефилират в центъра на града. На няколко пъти от църковното настоятелство на местния храм са пращали жалби в полицията, защото нощем труженичките работят буквално пред църквата и сквернят Божията обител, но полицаите са безсилни. Те нямат право да арестуват жена, която си е платила данък компаньонка, а общинският съвет не е регламентирал места, където тази дейност може да се извършва.

Много често сутеньори на сливенските жрици били собствените им съпрузи. Семействата имали деца и никакъв друг начин да ти издържат, освен този. Така те влезли в бизнеса и ченгетата не могат да хванат нито сутеньорите, нито проститутките. Иначе имената им са известни и те се готови да изрецитират целия списък. Заради бедността на града жриците изкарвали пари колкото да живеят, защото услугите им били евтини, а клиенти все по-трудно се намирали заради кризата. Данъкът на една компаньонка пък е от 3 до 6 хиляци лева за година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *