Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Следствието напипа гореща следа по отвличането на малката Лара!

Следователите работят по три основни версии

Дъщерята на Брендо - Лара

Дъщерята на Брендо – Лара

Полицията работи по три основни версии за отвличането на малката Лара. Това издадоха хора от следствието и допълниха, че според главната от тях, покушението е инсценирано от самия Евелин Банев – Брендо.

Специалистите са категорични, че подобна постановка е напълно допустима. Целта на топ мафиота е да получи разрешение да излезе на свобода, докато чака развитието на своя процес за международен трафик на кокаин, който би трябвало да започне в Италия до няколко дни. Веднъж пуснат навън, Банев ще има невероятни възможности да подготви своето бягство от Европа, за което вече неведнъж го заподозряха.

Отвлякоха дъщерята на Брендо

Отвлякоха дъщерята на Брендо

Според втората допустима версия, отвличането е организирано от международната кокаинова мафия и цели сплашването на Брендо преди предстоящите му показания пред съда в Милано. Смята се, че полицията все още знае твърде малко за истинските организатори на канала за дрога, чиито корени трябва да се търсят в Италия и Латинска Америка. Възможно е покушението да е и наказание заради провалена сделка с кокаин.

Третият сценарий по отвличането на дъщерята на Брендо допуска, че похищението е извършено заради стари дългове на мафиота, които по някакъв начин са свързани с първата частна фирма за отпускане на ипотечни кредити.

Психолози разкриха, че каквато и да е причината за отвличането на Лара, то ще има сериозни последици върху личностното ѝ развитие през следващите години. Специалистите споделиха, че със сигурност Евелин Банев – Брендо знае нещо повече по въпроса, а твърденията им се базират на щателно изследване върху поведението и реакцията на мафиота. До момента похитителите не са обявили никакви искания.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *