Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Следовател: Доказахме, че терористът е камикадзе!

Камикадзето от Бургас

Криминалисти доказаха окончателно, че терористичният акт от летището в Сарафово е дело на камикадзе, заяви следовател Георги Илиев пред журналисти. МВР служителят беше категоричен, че това е истината, въпреки наличието на десетки други версии, които опровергават тази. Във връзка със случая, в Израел предстои да бъдат разпитвани повторно някои от основните свидетели на зверството.

„Вече се доказа по категоричен начин, че терористът е камикадзе. Казано с други думи, това е човек решил да жертва собствения си живот, за да унищожи много други хора в името на някаква кауза. Лошото е, че това стана на наша територия” – каза Георги Илиев.

Камикадзето от Бургас

Той допълни, че от родната полиция вече са изпратили списък с въпроси към свидетелите, които поради шока или наранявания, не са могли да дават показания докато са били на българска територия. След като израелските полицаи снемат показанията им, данните ще бъдат препратени към България и включени в доказателствения материал по делото.

Следовател Илиев е убеден, че работата по разкриване на подобни атентати, като този в Бургас, може да продължи с години. Изявлението му се подкрепяло от фактите на международната практика, според които и в най – напредналите в това отношение държави, работели по такива случаи между две и пет години.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HQCqp7zj5gc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *